Een camper huren, hoe werkt dat bij Eemsdelta Camperverhuur?

Wilt u een luxe camper huren om een heerlijke reis te beleven? Bij Eemsdelta Camperverhuur kunt u de luxe, compleet uitgeruste, comfortabele en kwalitatief degelijke camper van uw dromen huren. U leest hieronder precies hoe werkt dat bij Eemsdelta Camperverhuur.

Uitzoeken

Op deze site staat ons aanbod van luxe campers. Hieruit kunt u de camper selecteren die u wenst. U vindt hier bovendien een actueel overzicht van de beschikbaarheid van al onze campers in elke gewenste periode. Is uw droomcamper beschikbaar in periode dat u op reis wilt? Dan kunt u hier gelijk reserveren. Wij verhuren campers per volledige week, halen en brengen vindt altijd plaats op vrijdag. Wilt u de camper vooraf komen bekijken? Dat kan op een moment dat deze niet is verhuurd. Maak hiervoor daarom altijd even een afspraak.

Reserveren

Vul alle gevraagde gegevens in en u krijgt gelijk een duidelijke all-in prijsopgave. U betaalt €.195,00 voor administratie/uitgiftekosten/schoonmaakkosten. Wel brengen wij eenduizendvijfhonderd euro borgsom in rekening. Die krijgt u na afloop van uw reis terug als u de camper in goede orde weer inlevert. Huurt u voor een week, dan zijn 1500 kilometers inbegrepen. Voor twee weken zijn 3000 km inbegrepen. Elke extra kilometer kost 45 euro cent. Roken en huisdieren meenemen is in geen van onze campers toegestaan. 

Halen

U kunt uw camper komen halen op vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De bestuurder(s) van de camper moeten minimaal 28 jaar oud zijn en minstens drie jaar hun rijbewijs hebben. U kunt tijdens uw reis uw eigen auto gratis bij ons parkeren, dat is wel volledig op eigen risico.

Inleveren

Inleveren van uw camper moet op de afgesproken vrijdag voor 10.00 uur. Zo hebben wij voldoende tijd om deze schoon te maken voor de volgende huurder. Wij verwachten van u dat u de camper van binnen opgeruimd en bezemschoon weer inlevert. De buitenkant van de camper mag u zelf niet schoonmaken, dat doen wij. Schoonmaak van de buitenkant is bij de prijs inbegrepen. U moet zelf de afvalwatertank leegmaken en de cassette van het toilet leeg gooien en schoonmaken. Doet u dit niet, dan brengen wij per tank of cassette 150 euro kosten in rekening. U krijgt de camper met een volle tank diesel mee en wij verwachten de camper ook met een volle tank terug. Doet u dit niet, dan verrekenen wij de kosten van het tanken met de borgsom. Adblue en gas tanken wij af, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Pech tijdens uw reis?

Krijgt u pech onderweg, dan is hulp nabij. Want al onze campers zijn voorzien van 24/7 pechhulp Europa. En krijgt u te maken met schade? Ook dat is geen probleem, want uw camper is all-risk verzekerd met eenduizendvijfhonderd euro eigen risico (en 2500 euro eigen risico voor bovenhoofdse schades). Is het reizen zo leuk dat u de huurperiode onderweg graag wilt verlengen? Dat kan als de betreffende camper op dat moment nog niet is verhuurd.