Over ons

Eemsdelta Camperverhuur: huur eenvoudig en snel uw luxe camper, wanneer u maar wilt. U kunt online reserveren. Daarbij krijgt u duidelijk en overzichtelijk alle informatie die u nodig hebt. U weet precies wat de kosten zijn en van welke gemakken uw huurcamper is voorzien. 

Hebt u uw keuze gemaakt en gereserveerd, dan ontvangt u van ons per omgaande een reserveringsbevestiging per e-mail. Annuleren kan kosteloos binnen twee werkdagen na reservering. Bij het ophalen van uw huurcamper krijgt u van een uitvoerige en duidelijke uitleg over het gebruik en de werking van camper. Zo kunt u optimaal genieten van uw reisavontuur. 

Logo

Adria/Carthago Huurcampers

De campers die u kunt huren bij  Eemsdelta Camperverhuur zijn  van het merk Adria/Carthago. Wij kiezen voor Adria/Carthago campers vanwege de degelijke kwaliteit: u kunt ongestoord genieten van uw camperbelevenis!

Adria/Carthago ontwerpt, ontwikkelt en bouwt campers met uiterste precisie. Aan elk detail wordt gedacht, iedere centimeter telt. Adria/Carthago campers worden ontworpen om te presteren. De constructie van de opbouw is robuust en duurzaam, met oog voor vochtwerende eigenschappen. Zo wordt elke Adria/Carthago Camper gebouwd om lang en zorgeloos van te genieten.

Waarom kiest u voor Eemsdelta Camperverhuur

  • jonge campers
  • luxe uitrusting
  • comfortabel reizen
  • degelijke campers
  • complete uitrusting
  • geen uitgiftekosten

Een camper huren bij Eemsdelta Camperverhuur, hoe werkt dat? 

Bij Eemsdelta Camperverhuur kunt u de luxe, compleet uitgeruste, comfortabele en kwalitatief degelijke camper van uw dromen huren. Hier leest u hoe u dat doet.