Veelgestelde vragen over onze camperverhuur

Heeft u vragen over het huren van een luxe camper bij Eemsdelta Camperverhuur? Wij staan u graag te woord. Ook vindt u op deze pagina antwoorden op de vragen die ons het meest worden gesteld. Dat kan u weer een telefoontje schelen.

Algemeen
Halen / Inleveren
Kosten / Verzekering

Al onze campers zijn voorzien van twee airco's: een rij-airco via de motor van de camper en een stand-airco voor tijdens het kamperen.

Nee, in geen van onze campers is roken toegestaan. Rookt u toch in onze camper, dan brengen wij u 2500 euro extra in rekening in verband met waardevermindering van de camper.

Nee. Huisdieren meenemen is onder geen beding toegestaan in onze campers.

U kunt uw auto gratis bij ons parkeren. Dit is wel volledig op eigen risico.

Dat kan, uiteraard mits de camper op dat moment niet verhuurd is. Neem daarom wel even vooraf contact op met ons. Dan kijken wij wanneer u kunt komen kijken en plannen wij een afspraak met u in.

Wij verhuren onze campers standaard per volledige week. De dag om de camper te halen en te brengen is altijd de vrijdag. Halen kan tussen 14.00 en 17.00 uur. En de camper moet bij ons terug zijn op vrijdag voor 10.00 uur, zodat wij deze nog kunnen schoonmaken voor de volgende huurder.

Dat is mogelijk mits uw camper de aansluitende week niet verhuurd is. Wilt u weten of dit in uw situatie kan, neem dan contact op met ons, wij informeren u graag.

Wij verwachten van u dat u de camper van binnen opgeruimd en bezemschoon weer inlevert. Grondige schoonmaak van binnen doen wij zelf. De buitenkant van de camper mag u zelf niet schoonmaken, dat doen wij. De schoonmaak van de buitenkant is bij de prijs inbegrepen, voor het schoonmaken van de binnenkant brengen wij 95 euro in rekening. 


U moet zelf de afvalwatertank leegmaken en de cassette van het toilet leeg gooien en schoonmaken. Vergeet u dit, dan brengen wij per tank of cassette 150 euro kosten in rekening.


U krijgt de camper met een volle tank diesel mee en wij verwachten de camper ook met een volle tank terug. Doet u dit niet, dan verrekenen wij de kosten van het tanken met de borgsom. Adblue en gas tanken wij af, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Huurt u de camper voor een week? Dan mag u vrij 1500 kilometer rijden. Huurt u de camper voor 2 weken? Dan mag u vrij 3500 kilometer rijden. Rijdt u meer kilometers, dan betaalt u 35 euro cent per kilometer. Huurt u de camper twee weken of langer, dan is het aantal vrije kilometers onbeperkt.

Wij vragen standaard een waarborgsom van duizend euro per verhuurperiode. Hiervoor sturen wij u ongeveer drie weken voor vertrek een betaallink. Dit geld moet minimaal een week voor uw vertrek bij ons binnen zijn. Bij schade aan de camper gebruiken wij dit bedrag om het eigen risico te betalen.

Klik voor meer informatie in onze algemene voorwaarden.´╗┐

Al onze campers zijn all-risk verzekerd. De verzekering vergoedt dus de schade, of u daar nou schuld aan hebt of niet. Wel geldt er een eigen risico van duizend euro en voor bovenhoofdse schades - boven 1,90 meter - van 1750 euro.

Voor al onze campers hebben wij pechhulpservice afgesloten. Deze service geldt 24/7 voor heel Europa. En mocht de camper niet binnen vier dagen te repareren zijn, dan krijgt u een met vervangende camper of vervoer of vergoeden wij de kosten van repatriëring.

Nee, alleen de bij reservering opgegeven personen mogen rijden met de camper. Elke bestuurder moet minimaal 28 jaar oud zijn en minstens drie jaar het rijbewijs hebben.

Wij brengen geen uitgiftekosten in rekening. Het rijklaar maken van de camper en een uitgebreide uitleg van de camper voordat u op reis gaat, zijn bij de huurprijs inbegrepen.